Green Wall

KISKERT A FALAMON

100% -ban természetes, egyedi tervezésű, konzervált mohából készült növényfal. Tökéletes megoldás otthonod vagy vállalkozásod számára.

Mindannyiunkat vonz a természeti világ. A mai összetett digitális életben a természettel való kapcsolat fenntartása minden eddiginél fontosabb. Kültéri szépséget kínálunk a belső tér szívében.

Fenntartható forrásból származó, a természetes hatást megőrzött növényfalaink hosszútávon tartják puha textúrájukat, bonyolult részleteiket és élénk színűket.

Ideális megoldás, ha igazán élénkítő, izgalmas és természetes hatású dekorációra vágysz otthonodban anélkül, hogy a szobanövények gondozásával kelljen bajlódnod. Ezekben a dekoratív növényfalakban konzervált – már nem élő – izlandi és skandináv zuzmó mellé valódi, élő növényeket, mohát társítunk.

A kézműves növényfalak örökzöldek, élettartamunk 10-15 év. Óriási előnyük, hogy nem igényelnek állandó karbantartást, hiszen nincs szükség folyamatos öntözésre. Nagyon száraz, 40% páratartalom alatti térben olykor finomvízköddel öntözhető.

Az egyedi igényekre szabható növényfalat profi kertészmérnök készíti és telepíti. A telepítés folyamata könnyen, zökkenőmentesen történik nagyobb felületek esetében is. A Green Wall az egyszerű kezelhetőség és az esztétikai érték mellett hangelnyelő hatással is bír. Felülete elnyeli az 500 és 3000Hz közötti hanghullámokat, így megoldás lehet a túl hangos szomszédok ellen is.

Mohafalaink egyaránt jól mutatnak a modern városi belső terekben és a rusztikus enteriőrökben is.

Töltsd meg otthonod a természetesség érzetével, kérj ajánlatot egyedi növényfaladhoz!

green wall