WDA Home csapat

Rólunk

Nem csak az köt össze minket, hogy egyidősek vagyunk, szőkék és kék szeműek, hanem az egyedi, de otthonos és funkcionális terek kialakítása iránti szenvedélyünk és a folyamatos fejlődés igénye is.

Az Archicad építészprogram, Photoshop és Lumion 3D látványtervező révén meg tudjuk mutatni, mire számíthatsz a folyamat végén. Miután kiderítjük, mit szeretnél és mi passzol az igényeidhez, levesszük a válladról a tervezési-kivitelezési folyamat terhét. Igény esetén profi látványtervezőt (3DSMax), okos otthon szakértő villamosmérnököt, gépészt, kivitelezőket is bevonunk a folyamatba, minden szakterületen van partnerünk.

Hitvallásunk és vezérelvünk két zseniális tervező szavaival:

„Akár fogkeféről van szó, akár repülőgépről, vagy egy székről, mindig ugyanaz a filozófia: arra összpontosítani, hogy mit fog ezzel az ügyfél nyerni.”

Philippe Starck

„Abban a pillanatban, ahogy meg tudod magyarázni valakinek, hogy mit miért akarsz csinálni és a másik személy megérti, megérted, mi is a design. Kell legyen egy koncepciód, egy elgondolásod, és annak szellemében kell dolgoznod. Ez az egy elem az a projektben, amit nem lehet kicserélni útközben. A többit tudod menedzselni az ügyfél és a kivitelezők bevonásával, igényeik figyelembevételével, de a koncepció az alap. Ez a te kezedben van és végig kell vinned.”

Patricia Urquiola

Weimann Klaudia

Interior design stúdióm segít összehozni a stílust és a funkcionalitást otthonodban, vállalkozásodban. Ismerd meg történetem és szolgáltatásaimat!

A WDA gyökerei egészen gyerekkoromig nyúlnak vissza. Alkotó típus vagyok, a rajzolás és festészet mellett egyedi ötvös munkákat készítettem. Mindig nagy hatással voltak rám a formák, a színek és terek. Az elmúlt 10 évben gyűjtött tapasztalatom és tudásom mára garantálja, hogy elegáns és stílusos, ugyanakkor praktikus és időtálló, minőségi szolgáltatást kínálhassak ügyfeleimnek.

A kedvező árfekvés miatt azoknak is lehetőséget kínálok a minőségi, aprólékos kivitelezésre, akik először merészkednek a belsőépítészet, lakberendezés világába és még inkább pénztárcabarát áron keresik az igazit.

Mindazonáltal igényesség és minőség jellemzi munkámat. Mit jelent ez? Hiszem, hogy az igényesség a jó szakember fokmérője, ezért mindig ebben a szellemben dolgozom. Csak olyan terveket adok át ügyfeleimnek, amiket magam is büszkén mutatnék.

A tervezés során igyekszem a környezet és a benne élő emberek igényeit is szem előtt tartani, mert így együttesen keltik életre a kívánt teret. Az Otthon fogalma számomra egyfajta viszonyulás az emberekhez.

Az a plusz, amit munkámmal adok, maga, az otthon érzése

Meggyőződésem, hogy az otthonunkat csakis akkor fogjuk magunkénak érezni, ha az melegséget, jó hangulatot áraszt, és mindemellett találkozik a stílus a funkcionalitással. Ezért is szeretek improvizálni, nem mindig ragaszkodom a lakberendezési stílusokhoz.

Hiszem, hogy “az igazán jó dolgok akkor születnek, ha nem korlátozzuk magunkat, hanem merünk “kotta nélkül játszani”…” Daisetz Teitaro Suzuki

Szellemiségemet jól ábrázolja Csitáry-Hock Tamás krédója:

„Az otthont nem lehet falak közé szorítani, nem lehet kulcsra zárni. Mert az otthon egy érzés. (…) Egy érzés, amit nem tudsz felépíteni, berendezni, vásárolt tárgyakkal felékesíteni. Az otthon egy érzés, amit nem vehetsz, csak kaphatsz. Tőle. Vele, mellette mindenütt otthon vagy.”

Ennek az érzésnek a megtalálásában szeretnék segítséget nyújtani Neked is. Vedd igénybe interior designer szolgáltatásomat!

Kollár Krisztina

Volt egy kislány, aki a rajzolás mellett építész édesapja könyveit bújta és magával ragadta ez a világ. Annak ellenére, hogy tizenévesen szombat délelőttönként a Várban tanult rajzolni két festőtől, lázadásból mégsem jelentkezett építészmérnöknek vagy belsőépítésznek, de tudta, hogy ez előbb utóbb be fog következni.

A lelkesedés, szorgalom és némi szerencse révén pár év alatt egy multi vezetői székébe kerültem (számolni is szeretek), ahol projektvezetői, menedzseri tapasztalatokat szereztem és kellő emberismeretet.

Ezután már bátran vállalkoztam rá, hogy megvalósítsak egy gyerekkori álmot és egyúttal másokét is. A tanuláshoz olyan iskolát választottam, amelynek a vezetője koncepcióban gondolkodott, mély design tudása volt és elkötelezett a belsőépítészet és az emberek iránt (nem csalódtam az építész-belsőépítész és művésztanárokban).

Éveken át ismeretségi körben vittem jó pár tervezési-kivitelezési projektet. További tervezői és kivitelezési tapasztalatot egy egyedi- és irodabútorokkal foglalkozó cégnél szereztem vezető tervezőként.

Mikor elkezdtünk Klaudiával dolgozni, ő már évek óta saját designer céget vitt. Terveztünk együtt új építésű családi házakat, kozmetikai iskolát és kiadásra tervezett tereket is.

Boldoggá tesz, ha az ügyfél jól érzi magát az általunk kialakított térben. A biofil design, természetes anyagok és a modern, letisztult formák közelebb állnak hozzám, de megtapasztaltam, hogy bármilyen stílust meg tudok szeretni, ha a tervezés során elmerülök benne, minden stílusban lehet ízléses, otthonos teret alkotni. A sok munka, anyagismeret és a gyorsan fejlődő technológiák követése megtérül, sok olyan ötletet ad, amitől különleges és szerethető lesz a végeredmény.

Hallottál már a Viaplantról, a kőfurnérról, a kvarcitról vagy a Neolith-ról? Hallottál már a sok díjnyertes magyar formatervezőről (pl. Plydesign, Adamlamp, MOHA, VPI Beton)? Ha nem, szívesek mesélünk, megmutatjuk őket, vagy ha nincs időd, csak betervezzük a lakásodba vagy az irodádba.

Miért mellettünk dönts, ha belsőépítészt-lakberendezőt keresel?

Mert…

  • tapasztalt, hozzáértő és kreatív belsőtér-tervező háttérrel rendelkezünk
  • az első konzultációtól kezdve a kulcsrakész átadásig, teljes körű szolgáltatást nyújtunk
  • profi belsőépítész csapat, valamint régóta együtt dolgozó kivitelezői csapat van mögöttünk
  • tudjuk, hogy milyen egy pontos, szervezett kiviteli terv
  • jól ismerjük a jogi és engedélyezési szabályokat
  • nálunk aranyszabály a kivitelezői időpontok betartása
  • az anyagbeszerzés nagy segítség, levesszük ezt a terhet a válláról

Bízd otthonod vagy vállalkozásod kiemelt helyét profi belsőépítész, lakberendező csapatunkra! Mi tudjuk, hogy a kulcsrakész átadás nagy boldogság.

Kapcsolat

Kérj időpontot konzultációra, hogy máris elkezdhessük a közös munkát!