Weimann Klaudia – Belsőépítész, lakberendező

Interior design stúdióm segít összehozni a stílust és a funkcionalitást otthonodban, vállalkozásodban. Ismerd meg történetem és szolgáltatásaimat!

A WDA gyökerei egészen gyerekkoromig nyúlnak vissza. Alkotó típus vagyok, a rajzolás és festészet mellett egyedi ötvös munkákat készítettem. Mindig nagy hatással voltak rám a formák, a színek és terek. Az elmúlt 10 évben gyűjtött tapasztalatom és tudásom mára garantálja, hogy elegáns és stílusos, ugyanakkor praktikus és időtálló, minőségi szolgáltatást kínálhassak ügyfeleimnek.

A kedvező árfekvés miatt azoknak is lehetőséget kínálok a minőségi, aprólékos kivitelezésre, akik először merészkednek a belsőépítészet, lakberendezés világába és még inkább pénztárcabarát áron keresik az igazit.

Mindazonáltal igényesség és minőség jellemzi munkámat. Mit jelent ez? Hiszem, hogy az igényesség a jó szakember fokmérője, ezért mindig ebben a szellemben dolgozom. Csak olyan terveket adok át ügyfeleimnek, amiket magam is büszkén mutatnék.

A tervezés során igyekszem a környezet és a benne élő emberek igényeit is szem előtt tartani, mert így együttesen keltik életre a kívánt teret. Az Otthon fogalma számomra egyfajta viszonyulás az emberekhez.

Az a plusz, amit munkámmal adok, maga, az otthon érzése

Meggyőződésem, hogy az otthonunkat csakis akkor fogjuk magunkénak érezni, ha az melegséget, jó hangulatot áraszt, és mindemellett találkozik a stílus a funkcionalitással. Ezért is szeretek improvizálni, nem mindig ragaszkodom a lakberendezési stílusokhoz.

Hiszem, hogy “az igazán jó dolgok akkor születnek, ha nem korlátozzuk magunkat, hanem merünk “kotta nélkül játszani”…” Daisetz Teitaro Suzuki

Szellemiségemet jól ábrázolja Csitáry-Hock Tamás krédója:

„Az otthont nem lehet falak közé szorítani, nem lehet kulcsra zárni. Mert az otthon egy érzés. (…) Egy érzés, amit nem tudsz felépíteni, berendezni, vásárolt tárgyakkal felékesíteni. Az otthon egy érzés, amit nem vehetsz, csak kaphatsz. Tőle. Vele, mellette mindenütt otthon vagy.”

Ennek az érzésnek a megtalálásában szeretnék segítséget nyújtani Neked is. Vedd igénybe interior designer szolgáltatásomat!

Miért mellettem dönts, ha belsőépítészt-lakberendezőt keresel?

Mert…

  • tapasztalt, hozzáértő és kreatív belsőtér-tervező háttérrel rendelkezem
  • az első konzultációtól kezdve a kulcsrakész átadásig, teljes körű szolgáltatást nyújtok
  • profi belsőépítész csapat, valamint régóta együtt dolgozó kivitelezői csapat van mögöttem
  • tudom, hogy milyen egy pontos, szervezett kiviteli terv
  • jól ismerem a jogi és engedélyezési szabályokat
  • nálam aranyszabály a kivitelezői időpontok betartása
  • az anyagbeszerzés nagy segítség, leveszem ezt a terhet a válláról

Bízd otthonod vagy vállalkozásod kiemelt helyét profi belsőépítész, lakberendező csapatunkra! Mi tudjuk, hogy a kulcsrakész átadás nagy boldogság.

Kapcsolat

Kérj időpontot konzultációra, hogy máris elkezdhessük a közös munkát!